Tommys senaste bok "Utveckla ledaren inom dig"
Storpocket, 212 sidor.

Utveckla ledaren inom dig

Ledarskap utövas i varje sammanhang där det finns människor och i varje sammanhang där det finns människor finns ett behov av att utveckla ledare.

Men vad är det som gör att människor låter sig ledas? Om ledarskap utövas i relation till andra människor, hur gör du när du vill leda andra? Och hur utvecklar du ditt personliga ledarskap och din ledarskicklighet?
Kanske finns du inom företagsvärlden, den offentliga sektorn, skolan, politiken eller föreningen. Långt ifrån alla har utbildats i ledarskap. Därför möter vi ledare som inte ”levererar” eller ”går in i väggen”. Vi har missat det viktigaste momentet av ledarskap, nämligen själva ledarförmågan.
Genom träffande beskrivningar och praktiska exempel ger Tommy dig nio enkla principer för hur just du kan utveckla ett personligt och framgångsrikt ledarskap. Beprövade discipliner som när du sätter dem i praktik, gör att människor väljer att följa dig - inte för att de måste - utan därför att de vill.
Som ledare, ser många människor upp till dig och de förväntar sig att du ska ta rätt beslut, på rätt sätt och vara en förebild. Tommys bok hjälper dig att utveckla det ledarskapet. Följ hans råd och andra människor kommer att följa dig!

Tommy Lilja utbildar fler än 5 000 ledare varje år och leder sedan 15 år tillbaka en växande världsvid organisation med kontor i ett flertal länder.

Du kan köpa boken på semnos.com